Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Administratiekantoor Gendt

Wij zijn Berkhout & Van Rijn, allround administratiekantoor bij Gendt. Met een team van administrateurs, accountants en belastingadviseurs helpen wij lokale ondernemers en met de financiële administratie en fiscale vraagstukken. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. We maken graag kennis met u!

Administratiekantoor Gendt

Voor een zorgeloze administratie

Het bijhouden van een gedegen administratie is voor ondernemers verplicht. Toch wordt het vaak vooruit geschoven. Net zo lang tot het niet meer behapbaar is. En dan komen daar ook nog de belastingaangiften bij. Ondernemers zien dan al snel door de bomen het bos niet meer. Met tijdsdruk en stress tot gevolg. Als administratiekantoor voor Gendt en omstreken nemen we die stress graag voor u weg en zorgen we dat uw administratie en belastingaangiften correct en tijdig zijn ingevuld.

Veelzijdig administratiekantoor bij Gendt

Op ons administratiekantoor vindt u alle expertise onder één dak. Van administratieve medewerkers tot accountants en belastingadviseurs – we hebben alle kennis in huis om u te voorzien van praktisch advies of waarbij we u volledig ontzorgen door de administratie voor u te voeren en u op de hoogte te houden van de stand van zaken. Zo heeft u zelf nauwelijks nog ergens omkijken naar.

Onze dienstverlening is onder te verdelen in:

Transparantie

Betrouwbaar, persoonlijk en transparant. We maken graag kennis met u en uw onderneming op ons administratiekantoor bij Gendt, zodat we precies kunnen vaststellen waar u behoefte aan heeft. Daar stemmen we onze dienstverlening en advies naadloos op af. Daarnaast kunt u bij ons ook zelf boekhouden, maar dan wel met de zekerheid van een financieel specialist die af en toe met u meekijkt. Voor een extra controle. Een extra stukje zekerheid. Dat is wel zo prettig.

Afspraak maken

Wilt u weten wat we ook voor u kunnen betekenen? Mail naar info@bvradvies.nl of bel 026 7410 710, maak en afspraak en kom langs bij ons administratiekantoor voor Gendt en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de Roëllstraat 1 in Arnhem, op een steenworp afstand van het Centraal Station. Via de A325 en de Nijmeegseweg staat u zo bij ons op de stoep.

  Meest gestelde vragen

 • Waarom een administratiekantoor inschakelen?

  Een administratiekantoor kan ingeschakeld worden om verschillende redenen. Zo kan het bijvoorbeeld helpen om tijd te besparen doordat het de administratieve taken uit handen neemt. Ook kan een administratiekantoor zorgen voor een betere kwaliteit van de administratie doordat het gespecialiseerd is in deze werkzaamheden. Daarnaast kan een administratiekantoor ook advies geven op financieel gebied en bijdragen aan het behalen van fiscale voordelen.

 • Waar moet je op letten bij het inschakelen van een administratiekantoor?

  Bij het inschakelen van een administratiekantoor is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Zo is het goed om te kijken naar de ervaring en expertise van het kantoor, en of zij ervaring hebben met de specifieke branche waarin uw onderneming actief is. Ook is het belangrijk om te letten op de communicatie en bereikbaarheid van het kantoor, en of zij goed bereikbaar zijn bij vragen of problemen. Daarnaast kan het helpen om referenties te checken en te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding van het kantoor. Tot slot is het goed om te letten op de aangeboden diensten en of deze aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

 • Wat zijn de diensten van een administratiekantoor?

  Een administratiekantoor biedt verschillende diensten aan, waaronder het voeren van administratie en boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes, het adviseren over financiële en fiscale vraagstukken, en het bieden van ondersteuning bij het opzetten van een onderneming of het herstructureren van een bestaande onderneming. Daarnaast kunnen administratiekantoren ook diensten op maat aanbieden, afhankelijk van de behoeften van de klant.

 • Wat is het werkgebied van ons administratiekantoor?

  BVR Advies heeft een kantoor op de Röellstraat 1 in Arnhem, dat op 5 minuten afstand ligt van het stadscentrum.

logo King software
logo Exact
logo snelstart