Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Administratiekantoor Gendt

Wij zijn Berkhout & Van Rijn, allround administratiekantoor bij Gendt. Met een team van administrateurs, accountants en belastingadviseurs helpen wij lokale ondernemers en particulieren met de financiële administratie en fiscale vraagstukken. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. We maken graag kennis met u!

Administratiekantoor Gendt

Voor een zorgeloze administratie

Het bijhouden van een gedegen administratie is voor ondernemers verplicht. Toch wordt het vaak vooruit geschoven. Net zo lang tot het niet meer behapbaar is. En dan komen daar ook nog de belastingaangiften bij. Zowel ondernemers als particulieren zien dan al snel door de bomen het bos niet meer. Met tijdsdruk en stress tot gevolg. Als administratiekantoor voor Gendt en omstreken nemen we die stress graag voor u weg en zorgen we dat uw administratie en belastingaangiften correct en tijdig zijn ingevuld.

Veelzijdig administratiekantoor bij Gendt

Op ons administratiekantoor vindt u alle expertise onder één dak. Van administratieve medewerkers tot accountants en belastingadviseurs – we hebben alle kennis in huis om u te voorzien van praktisch advies of waarbij we u volledig ontzorgen door de administratie voor u te voeren en u op de hoogte te houden van de stand van zaken. Zo heeft u zelf nauwelijks nog ergens omkijken naar.

Onze dienstverlening is onder te verdelen in:

Transparantie

Betrouwbaar, persoonlijk en transparant. We maken graag kennis met u en uw onderneming op ons administratiekantoor bij Gendt, zodat we precies kunnen vaststellen waar u behoefte aan heeft. Daar stemmen we onze dienstverlening en advies naadloos op af. Daarnaast kunt u bij ons ook zelf boekhouden, maar dan wel met de zekerheid van een financieel specialist die af en toe met u meekijkt. Voor een extra controle. Een extra stukje zekerheid. Dat is wel zo prettig.

Afspraak maken

Wilt u weten wat we ook voor u kunnen betekenen? Mail naar info@bvradvies.nl of bel 026 7410 710, maak en afspraak en kom langs bij ons administratiekantoor voor Gendt en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de Roëllstraat 1 in Arnhem, op een steenworp afstand van het Centraal Station. Via de A325 en de Nijmeegseweg staat u zo bij ons op de stoep.