Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Ede | BVR Advies

Voor o.a. financiële planningen, de belastingaangifte en begrotingen. BVR Advies kijkt waar u fiscaal voordeel kunt halen. Neem vrijblijvend contact op!

Accountantskantoor Ede | BVR Advies

Als ondernemer met een kleine of middelgrote organisatie heeft u veelal een volle agenda. En dan moet er ook nog administratief werk gedaan worden. Het bijhouden van een overzichtelijke, correcte financiële administratie die voldoet aan de huidige regelgeving eist kostbare tijd en dus schiet het er vaak al gauw bij in. Met alle gevolgen van dien. De specialisten op ons accountantskantoor bij Ede voorzien u graag van praktisch advies waarmee u de administratie effectiever in kunt richten of nemen, indien gewenst, de administratieve taken van u over.

U kunt bij Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseurs terecht voor onder andere:

  • Fiscaal advies
  • Accountantsverklaringen
  • Jaarrekeningen
  • Belastingaangiften
  • Tussentijdse rapportages
  • Financiële & salarisadministratie

Wat kunt u verwachten?

Op ons accountantskantoor bij Ede wordt alles nauwkeurig gedocumenteerd. Vanaf de opdrachtformulering tot de uitvoering van de daadwerkelijke werkzaamheden. Daarmee zijn we in staat om precies te overleggen wat we voor u gedaan hebben en wat we in de toekomst nog voor u betekenen. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en kan een andere accountant gemakkelijk onze dienstverlening waarnemen. Kortom, bij BVR Advies weet u te allen tijde waar u en uw organisatie aan toe zijn.

Persoonlijke benadering

De accountants van Berkhout & Van Rijn geloven in een persoonlijke benadering. Dat betekent ook dat we kwesties aanvliegen vanuit het perspectief van uw bedrijf. Alleen op die manier kunnen we u immers de beste service verlenen en voorzien van effectief advies. Dankzij een breed scala aan specialisten heeft BVR alle kennis in huis op het gebied van accountancy en kan daarmee altijd een helder antwoord formuleren. Ongeacht uw vraag.

Contact

Met een goed bereikbare vestiging in het nabijgelegen Lienden geldt BVR Advies als een betrouwbaar accountantskantoor voor Ede en haar omgeving. We komen dan ook graag met u in contact om uw vraagstukken te bespreken. Bel 0488 – 740 040 of mail naar info@bvradvies en kom langs op ons kantoor. We maken graag kennis met u en uw organisatie.