Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Ede | BVR Advies

Voor o.a. financiële planningen, de belastingaangifte en begrotingen. BVR Advies kijkt waar u fiscaal voordeel kunt halen. Neem vrijblijvend contact op!

Accountantskantoor Ede | BVR Advies

Als ondernemer met een kleine of middelgrote organisatie heeft u veelal een volle agenda. En dan moet er ook nog administratief werk gedaan worden. Het bijhouden van een overzichtelijke, correcte financiële administratie die voldoet aan de huidige regelgeving eist kostbare tijd en dus schiet het er vaak al gauw bij in. Met alle gevolgen van dien. De specialisten op ons accountantskantoor bij Ede voorzien u graag van praktisch advies waarmee u de administratie effectiever in kunt richten of nemen, indien gewenst, de administratieve taken van u over.

U kunt bij Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseurs terecht voor onder andere:

Wat kunt u verwachten?

Op ons accountantskantoor bij Ede wordt alles nauwkeurig gedocumenteerd. Vanaf de opdrachtformulering tot de uitvoering van de daadwerkelijke werkzaamheden. Daarmee zijn we in staat om precies te overleggen wat we voor u gedaan hebben en wat we in de toekomst nog voor u betekenen. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en kan een andere accountant gemakkelijk onze dienstverlening waarnemen. Kortom, bij BVR Advies weet u te allen tijde waar u en uw organisatie aan toe zijn.

Persoonlijke benadering

De accountants van Berkhout & Van Rijn geloven in een persoonlijke benadering. Dat betekent ook dat we kwesties aanvliegen vanuit het perspectief van uw bedrijf. Alleen op die manier kunnen we u immers de beste service verlenen en voorzien van effectief advies. Dankzij een breed scala aan specialisten heeft BVR alle kennis in huis op het gebied van accountancy en kan daarmee altijd een helder antwoord formuleren. Ongeacht uw vraag.

Contact

Met een goed bereikbare vestiging in het nabijgelegen Lienden geldt BVR Advies als een betrouwbaar accountantskantoor voor Ede en haar omgeving. We komen dan ook graag met u in contact om uw vraagstukken te bespreken. Bel 0488 – 740 040 of mail naar info@bvradvies en kom langs op ons kantoor. We maken graag kennis met u en uw organisatie.  Meest gestelde vragen

 • Waarom een accountantskantoor in Ede inschakelen?

  Er zijn diverse redenen waarom het verstandig kan zijn om een accountantskantoor in Ede in te schakelen. Allereerst kan een accountant u ondersteunen bij het opzetten en bijhouden van een overzichtelijke administratie, wat van essentieel belang is voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. Daarnaast kan een accountant u adviseren over diverse financiële en fiscale kwesties, zoals belastingaangiftes en -advies, jaarrekeningen en salarisadministratie. Bovendien kan een accountant u helpen bij het maken van strategische keuzes voor de toekomst van uw bedrijf en u bijstaan bij eventuele groei en ontwikkeling.

 • Wat kost een accountant in Ede?

  Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Ede, moet u rekening houden met kosten die variëren tussen €70 en €220 per uur. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze tussen een belastingconsulent of fiscalist en de complexiteit van de taken. Voor meer informatie over de tarieven van een accountant bij BVR Advies kunt u contact met ons opnemen.

 • Waar moet je op letten bij het inschakelen van een accountant?

  Wanneer je overweegt om een accountant in te schakelen, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Het is verstandig om te kijken naar de ervaring en expertise van de accountant, alsmede naar het tarief dat hij of zij hanteert. Daarnaast is het belangrijk om te beoordelen of de accountant goed past bij jou en jouw bedrijf en of er een klik is tussen jullie. Het is ook van belang om na te gaan of de accountant over een geldige vergunning beschikt en is aangesloten bij een beroepsorganisatie. Tot slot is het aan te raden om te controleren of de accountant goed bereikbaar is en efficiënt communiceert, zodat je snel en adequaat geholpen kunt worden wanneer dat nodig is.

 • Wat zijn de diensten van onze accountants in Ede?

  Bij BVR Advies kunt u terecht voor deskundig belastingadvies en ondersteuning op het gebied van fiscale wet- en regelgeving. Onze ervaren accountants staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij herstructureringen, overnames en het uitbesteden van administratieve taken. Daarnaast verzorgen wij met plezier uw belastingaangiftes.

 • Wat is het werkgebied van onze accountants?

  BVR Advies heeft meerdere kantoren in de regio van Ede, waaronder een vestiging in Arnhem op de Röellstraat 1. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

logo King software
logo Exact
logo snelstart