Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Boekhouder Ochten

Administratiekantoor Berkhout & Van Rijn geldt al jaren als betrouwbare boekhouder voor Ochten en omstreken. Wij helpen lokale ondernemers aan een feilloze administratie en belastingaangiftes met optimaal fiscaal voordeel. Neem gerust contact op!

Boekhouder Ochten

Weer doen wat u het liefste doet

Als boekhouder bij Ochten nemen we de administratie (gedeeltelijk) voor u uit handen. Maar we zorgen er vooral voor dat u zich gewoon weer kunt focussen op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. Door u te helpen of compleet te ontzorgen op administratief gebied realiseren we namelijk tijdwinst én een feilloze administratie waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Een win-win situatie.

De allround boekhouder bij Ochten

BVR Advies is de allround of full service boekhouder voor Ochten en omgeving. Met een team van administrateurs, accountants en belastingadviseurs helpen we u niet alleen met de boekhouding of salarisadministratie, maar voorzien we u ook van praktische adviezen en handige diensten op het gebied van o.a. belastingen, planningen en overnames. Alle financiële, fiscale en juridische expertise onder één dak.

  • Financiële & salarisadministratie
  • Accountantsverklaringen
  • Belastingaangiften
  • Jaarrekeningen

Zo werken wij

Persoonlijk, transparant en secuur. Dat is onze werkwijze samengevat in drie woorden. We leren u namelijk graag eerst goed kennen, zodat we onze dienstverlening precies af kunnen stemmen op uw behoeften. Vervolgens stellen we een heldere opdrachtformulering op. Geen verrassingen achteraf. We werken daarbij uiterst nauwkeurig en volgens de meest actuele wet- en regelgeving, waarbij u natuurlijk ook altijd zelf toegang heeft tot uw financiële administratie.

Afspraak maken

Heeft u nog vragen? Of wilt u weten wat wij als boekhouder bij Ochten precies voor u kunnen betekenen? Bel 0488 740 040 of mail naar info@bvradvies.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor aan de Hofstede 30 in Lienden, praktisch aan de N320. Via de N233 staat u al snel bij ons op de stoep!

logo King software
logo Exact
logo snelstart