Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 500 bedrijven gingen u voor
1100 particuliere aangiftes per jaar
Meer dan 14 jaar ervaring

Belastingaangifte met maximaal resultaat

Berkhout & Van Rijn helpt u graag met het benutten van fiscale mogelijkheden

Belastingaangiftes

Ondernemer of particulier, iedereen heeft te maken met de Belastingdienst en belastingaangiftes. Denk maar aan de inkomstenbelasting, omzetbelastingvennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting. Complexe materie waarbij u te maken heeft met verschillende wetten en regels. Berkhout & Van Rijn ondersteunt u graag en helpt een maximale belastingbesparing realiseren – natuurlijk binnen de fiscale mogelijkheden en richtlijnen.

Werkwijze

Uw vraag vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening, deze leggen we dan ook vast in een heldere opdrachtformulering die u vooraf van ons ontvangt. Hierin staat wat we hebben afgesproken over de door ons te leveren diensten. Daarbij gelden onze algemene voorwaarden, zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

U kunt erop vertrouwen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende wetgeving en richtlijnen. Zo is ons automatiseringssysteem helemaal ingericht op het verzorgen van digitale aangiften. Alles is dus ook zorgvuldig gedocumenteerd met het oog op eventuele controle vanuit de Belastingdienst.

Met welke belastingaangiftes kunnen wij u helpen?

We zetten onze fiscale diensten voor u op een rij.

Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag aan de belastingadviseurs van Berkhout & Van Rijn?

Ontvang onze nieuwsbrief met fiscale tips
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.