Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Belastingaangiftes

Berkhout & Van Rijn helpt u graag met het benutten van fiscale mogelijkheden. Om – binnen de geldende richtlijnen – maximale belastingsbesparing te realiseren. Neem gerust contact met ons op!

Belastingaangiftes

Iedere ondernemer heeft te maken met de Belastingdienst en belastingaangiftes. Denk maar aan de inkomstenbelasting, omzetbelastingvennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting. Complexe materie waarbij u te maken heeft met verschillende wetten en regels. Berkhout & Van Rijn ondersteunt u graag en helpt een maximale belastingbesparing realiseren – natuurlijk binnen de fiscale mogelijkheden en richtlijnen.

Onze belastingaangiftes werkwijze

Uw vraag vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening, ook bij belastingaangiftes, deze leggen we dan ook vast in een heldere opdrachtformulering die u vooraf van ons ontvangt. Hierin staat wat we hebben afgesproken over de door ons te leveren diensten. Daarbij gelden onze algemene voorwaarden, zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

U kunt erop vertrouwen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende wetgeving en richtlijnen. Zo is ons automatiseringssysteem helemaal ingericht op het verzorgen van digitale aangiften. Alles is dus ook zorgvuldig gedocumenteerd, ook bij belastingaangiftes, met het oog op eventuele controle vanuit de Belastingdienst.

Met welke belastingaangiftes kunnen wij u helpen?

We zetten onze belastingaangifte diensten voor u op een rij:

Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag aan de belastingadviseurs van Berkhout & Van Rijn?

logo King software
logo Exact
logo snelstart