Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Rhenen

BVR is het accountantskantoor voor Rhenen en omstreken. Full service, persoonlijk en transparant. Voor een administratie waar u geen omkijken meer naar heeft en met maximaal fiscaal voordeel binnen uw mogelijkheden. Dat scheelt. We maken graag kennis met u!

Accountantskantoor Rhenen

Wat we doen

Als allround accountantskantoor bij Rhenen dragen wij zorg voor al uw financiële, fiscale en/of juridische kwesties. We nemen de (salaris)administratie voor u uit handen, doen belastingaangiften, verzorgen tussentijdse rapportage en geven u desgewenst juridisch advies bij bijvoorbeeld overnames of herstructureringen. Een uitgebreid team van accountants, belastingadviseurs en administrateurs staat klaar om u te helpen met:

Wie we zijn

Wij zijn Berkhout & Van Rhijn. Een eerlijk en transparant accountantskantoor voor Rhenen en omstreken. Wij geloven in betrouwbaarheid en daadkracht. Dat levert ons een goede reputatie op bij klanten én bij de Belastingdienst. Met kantoren in Arnhem en Lienden zijn wij bovendien thuis in uw regio. We weten wat er speelt binnen de regio én bij uw bedrijf. Want we leren ook u graag kennen.

Hoe we werken

Persoonlijk, helder en duidelijk. Daar draait het om. Onze accountants maken daarom graag kennis met u, uw onderneming en uw wensen en behoeften. Daar stemmen we namelijk onze dienstverlening op af. U ontvangt vooraf een heldere opdrachtformulering, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten. Daarbij heeft u met ons online portal natuurlijk ook altijd toegang tot de meest actuele versie van uw administratie.

Kom langs op ons accountantskantoor bij Rhenen

Heeft u ook een accountant nodig? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u gewoon een vraag? Bel 0488 740 040, mail naar info@bvradvies.nl of plan direct een vrijblijvend gesprek. Ons accountantskantoor bij Rhenen bevindt zich momenteel aan de Hofstede 30 in Lienden. Via de N225 en N320 zijn wij eenvoudig te bereiken. U staat vaak al binnen 10 minuten bij ons voor de deur!

logo King software
logo Exact
logo snelstart