Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Ochten | BVR Advies

Wij zijn BVR Advies, accountantskantoor bij Ochten. Wij helpen kleine en middelgrote ondernemers aan een feilloze administratie, maximaal belastingvoordeel en praktisch advies. Financieel, juridisch én fiscaal. Alles in één. Haal het maximale uit uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op!

Accountantskantoor Ochten | BVR Advies

Onze diensten

Bij Berkhout & Van Rijn maakt u kennis met een team van accountants, belastingadviseurs en administrateurs. Dat betekent dat u bij ons de beschikking krijgt over zowel juridische, financiële als fiscale expertise. Kortom, één adres voor de administratie, belastingaangifte en planningen of begrotingen. Dat werkt wel zo fijn. En efficiënt.

U kunt op ons accountantskantoor bij Ochten terecht voor onder andere:

Over ons

Wij zijn Berkhout & Van Rijn. Wij zijn het full service accountantskantoor voor Maurik en omstreken. Al een flink aantal jaren een eerlijke en transparante partner voor kleine en middelgrote ondernemers. Een kantoor met een handig online portal waarin wij en u zelf snel toegang hebben tot alle relevante informatie.

Onze aanpak

Onze werkwijze? Persoonlijk en betrouwbaar. Precies wat u van een accountant wilt verwachten. We zijn van mening dat we u en uw onderneming het best van dienst kunnen zijn als we uw situatie persoonlijk goed kennen. Daarbij houden we u altijd op de hoogte van de voortgang van zaken, heeft u altijd inzicht in uw cijfers en weet u precies wat we voor u hebben gedaan – en met welk resultaat. Geen verrassingen achteraf.

Kom langs op ons accountantskantoor bij Ochten

Meer weten over onze dienstverlening? Kennis maken met uw eigen, persoonlijke accountant? Of gewoon even weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel 0488 740 040, mail naar info@bvradvies.nl en kom langs op ons accountantskantoor voor Ochten en omgeving. We zijn gevestigd aan De Hofstede 30 in Lienden, gemakkelijk te bereiken via de N233 en N320. U parkeert zo vaak al binnen 10 minuten bij ons voor de deur!

logo King software
logo Exact
logo snelstart