Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 500 bedrijven gingen u voor
1100 particuliere aangiftes per jaar
Meer dan 14 jaar ervaring

Administratiekantoor Arnhem | Berkhout & Van Rijn

Voor o.a. financiële planningen, de belastingaangifte en begrotingen. BVR Advies kijkt waar u fiscaal voordeel kunt halen. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw organisatie? Neem contact op!

Administratiekantoor Arnhem | Berkhout & Van Rijn

Als administratiekantoor in Arnhem helpen we bij Berkhout & Van Rijn lokale ondernemers weer vrijelijk te ondernemen, zodat u zonder de zorgen en stress van het bijhouden van een correcte en actuele financiële administratie uw bedrijf kunt runnen. Dat doen we met een groot aantal verschillende diensten en een online portaal waarin u zelf kunt boekhouden, maar dan desgewenst onder toeziend oog van één van onze accountants. Wel zo prettig.

Dienstverlening

Bij ons administratiekantoor in Arnhem kunt u terecht voor een breed scala aan diensten en adviezen. We geven u graag antwoord op al uw fiscale vraagstukken en helpen u verder met praktisch advies over de te voeren administratie. Maar we nemen ook graag de zorg voor diezelfde administratie voor u uit handen. Geheel of in delen. We stellen jaarrekeningen en rapportages op, nemen de salarisadministratie van u over en doen bijvoorbeeld uw belastingaangiftes. Om maar eens wat te noemen.

Online portaal

Bij BVR maakt u gebruik van een online portaal waarin u uw boekhouding vindt. Hierin kunt u zelf uw administratie voeren waarbij een specialist met u mee kan kijken als u er even niet uitkomt. Daarnaast heeft u met het online boekhoudprogramma altijd toegang tot de actuele stand van zaken met betrekking tot uw financiële administratie. U weet daarmee altijd waar u aan toe bent. Ook handig om te overleggen als de belastingdienst komt controleren!

Zo werken wij

BVR Advies is een allround administratiekantoor in Arnhem. Onze belastingadviseurs, accountants, administrateurs en administratief medewerkers helpen zowel zelfstandigen als middelgrote bedrijven met hun boekhouding en financiële vragen. Dat doen we met een persoonlijke aanpak. We leren u en uw bedrijf graag kennen, zodat we onze dienstverlening naadloos af kunnen stemmen op uw wensen en behoeften. Betrouwbaar en transparant. Net als uw administratie!

Ons administratiekantoor in Arnhem

Ons administratiekantoor in Arnhem bevindt zich in de kantoorvilla aan de Röellstraat 1, en is eenvoudig te bereiken locatie vlakbij het Centraal Station en het bekende Sonsbeekpark. U staat dus via de Zijpendaalseweg of de N224 al snel bij ons op de stoep. Kunnen we ook iets voor u betekenen of heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 026 7410 710 of mail naar info@bvradvies.