Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Duiven

Wij zijn BVR Advies, accountantskantoor bij Duiven. Wij verzorgen accountantsverklaringen, jaarrekeningen, (tussentijdse) rapportages en voorzien kleine en grote ondernemers ondertussen ook van een feilloze administratie … met maximaal belastingvoordeel.

Accountantskantoor Duiven

Alles onder één dak

Berkhout & Van Rijn is een allround accountantskantoor bij Duiven. Meer dan dat zelfs. Want met een team van onder meer accountants, belastingadviseurs én (salaris)administrateurs krijgt u de beschikking over alle benodigde kennis en expertise. Financieel, juridisch en fiscaal. Gewoon verzameld op één plek. Dat werkt prettig en efficiënt. U kunt bij onze accountants dus terecht voor advies en dienstverlening op het gebied van:

Over ons

Wij zijn Berkhout & Van Rijn. Ooit begonnen als accountantskantoor in Duiven, maar inmiddels uitgebreid naar de hele regio. Van Arnhem tot Tiel. Met kennis van lokale initiatieven en meer dan 500 bedrijven als klant, weten we precies wat er speelt in de regio én uw branche. Zo kunnen we ons werk nog beter doen en u voorzien van nog beter advies. Ook als u zelf wilt blijven boekhouden met één van onze online boekhoudportalen.

Werkwijze

Persoonlijk, betrouwbaar en transparant. Dat zijn onze kernwaarden en dat is ook wat u graag in een accountantskantoor bij Duiven ziet. Want we kunnen u natuurlijk pas het best van dienst zijn als we u en uw onderneming persoonlijk goed kennen. Daar zijn we van overtuigd. Ook houden we u altijd op de hoogte van uw situatie. Van wat we voor u hebben gedaan en met welk resultaat. Zo weet u precies hoe de zaken ervoor staan. Wel zo fijn.

Kom langs op ons accountantskantoor bij Duiven

Wilt u meer weten? Of eens laten bekijken wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf? We helpen u graag verder. Bel 026 7410 710, mail naar info@bvradvies.nl of maak een afspraak en kom vrijblijvend langs op ons kantoor aan de Roëllstraat 1 te Arnhem. Onze deur staat altijd voor u open!

logo King software
logo Exact
logo snelstart