Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountant Kesteren

BVR Advies is accountant voor Kesteren en omstreken. Met het voeren van de financiële administratie, het doen van uw belastingaangiften en fiscale of juridische adviezen zorgen wij ervoor dat u weer kunt doen wat u het liefste doet: ondernemen. Zonder gedoe. Neem vrijblijvend contact op!

Accountant Kesteren

Feilloze financiële administratie met maximaal belastingvoordeel

Met een persoonlijke accountant bij Kesteren heeft u altijd uw eigen financieel specialist in de buurt. Daarmee weet u ook zeker dat uw financiële administratie altijd correct en up-to-date is en dat u profiteert van maximaal belastingvoordeel binnen uw mogelijkheden. Op die manier kunt u weer zorgeloos ondernemen, zonder de tijdsdruk en stress van administratieve rompslomp. Dat scheelt weer.

Meer dan een accountant bij Kesteren

Berkhout & Van Rijn is een allround administratiekantoor met een team van administrateurs, accountants en belastingadviseurs. Daarmee hebben we alle kennis en expertise in huis om u volledig te kunnen ontzorgen op administratief en fiscaal gebied. Van heldere rapportages tot financiële planningen, herstructureringen en bedrijfsovernames. Ondertussen kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor:

Persoonlijk & transparant

Persoonlijk en transparant. Zo wordt onze werkwijze gekenmerkt. We leren u en uw onderneming namelijk eerst graag kennen, zodat we uw behoeften en onze dienstverlening naadloos op elkaar af kunnen stemmen. Daarbij ontvangt u een heldere opdrachtformulier en heeft u altijd inzicht in de actuele stand van zaken. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn.

Contact

Meer weten over onze accountant bij Kesteren? Vragen over onze diensten of over onze werkwijze? Mail naar info@bvradvies.nl of bel direct 0488 740 040 en maak een afspraak voor een kennismaking op ons kantoor. We zijn gevestigd aan De Hofstede 30 in Lienden, eenvoudig te bereiken via de N320. U parkeert dus in no time bij ons voor de deur!

logo King software
logo Exact
logo snelstart