Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountantskantoor Maurik | BVR Advies

BVR is het accountantskantoor voor Maurik en omstreken. Wij helpen lokale ondernemers zicht op de administratie te krijgen én te houden. Voor een correcte boekhouding, duidelijke cijfers en maximaal belastingvoordeel. Ook voor particulieren! Neem contact op.

Accountantskantoor Maurik | BVR Advies

Services

Berkhout & Van Rijn geldt als veelzijdig accountantskantoor bij Maurik. U vindt er namelijk niet alleen accountants, maar bijvoorbeeld ook gecertificeerde belastingadviseurs en ervaren administratief medewerkers. Daarmee zijn we in staat u te ondersteunen bij allerlei financiële, fiscale of juridische kwesties. Alle expertise onder één dak. Dat werkt wel zo prettig.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Over ons accountantskantoor bij Maurik

Wij zijn Berkhout & Van Rijn, accountants en belastingadviseurs. Wij zijn het administratiekantoor voor kleine en middelgrote ondernemers in allerlei branches. Met een uitgebreide expertise, een schat aan ervaring en een flinke dosis daadkracht zorgen wij voor een feilloze boekhouding met maximaal fiscaal voordeel binnen uw mogelijkheden. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Werkwijze

Op ons accountantskantoor bij Maurik geloven we in een persoonlijke en transparante aanpak. We zijn ervan overtuigd dat we u pas de beste dienstverlening kunnen op het moment dat we u en uw onderneming persoonlijk goed. Daarbij werken we natuurlijk altijd uiterst nauwkeurig en heeft u altijd inzicht in wat we doen en tot welk resultaat het leidt. Dat begint al met een heldere opdrachtformulering. Waar kunt u ons bij gebruiken?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons, onze werkwijze of over onze diensten? Of wilt u meteen beginnen met het laten controleren en op orde brengen van de boekhouding? Kan allemaal. Bel 0488 740 040 of mail naar info@bvradvies.nl en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op ons accountantskantoor bij Maurik. We zijn inmiddels gevestigd aan De Hofstede 30 in Lienden, eenvoudig en snel te bereiken via de N320.

logo King software
logo Exact
logo snelstart