Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Waardebeoordeling

Een waardebeoordeling is een professionele inschatting van de waarde van een bedrijf, vastgoed of andere activa. Het gaat hierbij niet alleen om het vaststellen van de huidige marktwaarde, maar ook om inzicht te krijgen in de potentie en risico’s op lange termijn. Bij BVR Advies zorgen we voor een gedetailleerde en betrouwbare waardebeoordeling, zodat u weloverwogen een beslissingen kunt nemen.

Waardebeoordeling

Waarom zou u een waardebeoordeling laten maken?

Een nauwkeurige waardebeoordeling kan enorm bijdragen aan het verkrijgen van een financiering voor uw bedrijf. Banken en investeerders vertrouwen op waardebeoordelingen om de risico’s en het potentieel van een investering te beoordelen. Bij BVR Advies leveren we uitgebreide rapporten die de waarde van uw activa duidelijk en transparant weergeven. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle financieringsaanvraag voor u vergroot.

Verschillende soorten waardebeoordelingen

Er zijn verschillende soorten waardebeoordelingen die afhankelijk van uw situatie kunnen worden ingezet. De meest voorkomende zijn:

  • Bedrijfswaardering: het vaststellen van de waarde van een onderneming, wat belangrijk kan zijn bij overnames, fusies of herstructureringen.
  • Vastgoedwaardering: een beoordeling van de marktwaarde van onroerend goed. Dit is nuttig bij aan- en verkoopbeslissingen of financieringsaanvragen.
  • Financiële waardering: het waarderen van financiële instrumenten, zoals aandelen en obligaties, voor investeringsbeslissingen.
  • Intellectueel eigendom: waardering van patenten, handelsmerken en andere immateriële activa die van belang kunnen zijn voor de strategische beslissingen van een bedrijf.

Een waardebeoordeling door BVR Advies

Bij BVR Advies hechten we veel waarde aan transparantie en een persoonlijke benadering. Vanaf het begin werken we nauw met u samen om uw doelen en verwachtingen helder te krijgen. We zorgen voor duidelijke communicatie en houden u op de hoogte van de voortgang. Door onze expertise en jarenlange ervaring en bent u bij ons verzekerd van een professionele en betrouwbare waardebeoordeling.

*In specifieke gevallen zal er een externe specialist worden aangehaakt.

Waardebeoordeling laten maken

Bij BVR Advies helpen we u graag met het opstellen van een betrouwbare waardebeoordeling. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0488 740 040 of via onderstaande button. We gaan graag met u in gesprek!

logo King software
logo Exact
logo snelstart