Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Accountancy

U zoekt een betrouwbare accountant voor het opstellen van een accountantsverklaring, jaarrekening of andere rapportage. Of u wilt deskundig advies over uw financiële administratie. Wat uw vraag ook is, Berkhout & Van Rijn heeft alle kennis in huis op het gebied van accountancy. Neem contact met ons op!

Accountancy

Uw vraag vormt vanzelfsprekend het uitgangspunt van onze dienstverlening, deze leggen we dan ook vast in een heldere opdrachtformulering die u vooraf van ons ontvangt. Hierin staat wat we hebben afgesproken over de door ons te leveren diensten. Daarbij gelden onze algemene voorwaarden, zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

U kunt erop vertrouwen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende wetgeving en richtlijnen. Dit betekent ook dat wij alles zorgvuldig documenteren. Dit is een vereiste voor de periodieke toetsing van ons kantoor vanuit de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Daarnaast is het voor u prettig om te weten dat een andere accountant, indien nodig, onze dienstverlening kan waarnemen of overnemen. Hiervoor hebben we een waarnemingsovereenkomst afgesloten met een gerenommeerd bureau.

Diensten in accountancy

We zetten onze diensten op het gebied van accountancy voor u op een rij. Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag aan de adviseurs van Berkhout & Van Rijn? Neem dan gerust contact met ons op.