Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Berkhout & Van Rijn: Uw partner in business

Berkhout & Van Rijn is een eerlijke en transparante partner voor alle partijen. We gaan voor een maximaal resultaat binnen de fiscale mogelijkheden.

Over BVR

We hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd, bij onze klanten én bij de Belastingdienst. En daar heeft iedereen baat bij. We willen deze positie graag behouden en verder uitbouwen. We werken dan ook volgens heldere richtlijnen. Zo voldoen we aan de eisen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De meeste recente periodieke toetsing (september 2016) door de beroepsorganisatie heeft dit nogmaals uitgewezen. Tevens bent u verzekerd van een veilige back up van onze dienstverlening.

Van eerste start tot gezond bedrijf

Robert Berkhout en Paul van Rijn werken al sinds 2000 samen in de accountancy. Een eigen kantoor was een logische volgende stap. Begin 2007 ging Berkhout & Van Rijn Accountants en Belastingadviseurs van start in een kamertje op het bedrijventerrein in Duiven. Samen bouwden Robert en Paul hun kantoor uit tot een gezond bedrijf met vestigingen in Arnhem en Lienden en 12 medewerkers. De persoonlijke en transparante aanpak heeft zeker een belangrijke bijdrage geleverd aan deze mooie groei.

Kennis van uw regio

Met kantoren in Arnhem en Lienden zijn wij thuis in de regio van Arnhem tot en met Tiel. We zijn betrokken bij en actief binnen lokale netwerken en initiatieven. We weten dus wat er speelt in uw werkgebied. En ook binnen uw bedrijf. Want we nemen graag de tijd om onze klanten te leren kennen. De deur staat altijd open!

Ontwikkeling

Berkhout & Van Rijn blijft zich ontwikkelen. Bijvoorbeeld door voorop te blijven lopen in digitalisering. Denk aan ons online portal, waar klanten makkelijk en snel toegang hebben tot alle informatie. Want u zo goed mogelijk van dienst zijn, daar draait het allemaal om.

Medewerkers

robert berkhout 2
Robert Berkhout
Oprichter / Accountant
BVR 4087 bewerkt
Paul van Rijn
Oprichter / Belastingadviseur
Arlet van Dingenen
Arlet van Dingenen
Relatiebeheerder / Vestigingsmanager
Deborah Storteboom
Deborah Storteboom
Administratief-secretarieel medewerker
Mieke Verheijden
Mieke Verheijden
Assistent accountant
Nel van Ommeren
Nel van Ommeren
Administratief medewerker
Roy Ederveen
Roy Ederveen
Administratief medewerker
BVR Portretten 8624 bewerkt
Alishya Heere
Assistent accountant
BVR 3191 bewerkt
Reggy Arnoldussen
Assistent Accountant
BVR 3225 bewerkt
Martine Kroesen
Fiscaal medewerker
BVR 3263 bewerkt
Marga van Zoest
Accountant
BVR 4033 bewerkt
Melissa Thonen
Assistent accountant

Waar kunnen we u mee helpen?

Van jaarrekening tot belastingaangifte en van advies tot administratie: voor alle diensten op het gebied van accountancy en belastingen kunt u op ons rekenen. Op deze website leest u meer over onze dienstverlening. Maar liever vertellen we u het in een goed gesprek. Want een persoonlijke aanpak staat centraal bij Berkhout & Van Rijn.

Advies

Financiële planning
Begrotingen
Herstructureringen
Bedrijfsovernames
Bezwaarschrift procedures

Salarisadministratie

Loonstroken
Advies
Salarisberekeningen
Aangiftes pensioenfondsen

logo King software
logo Exact
logo snelstart