Salarisadministratie

Elke maand de loonstroken van uw werknemers keurig verzorgd en op tijd gereed. Berkhout & Van Rijn neemt u de rompslomp rondom de salarisadministratie van uw bedrijf geheel uit handen. U geeft online de gemaakte uren aan ons door en wij verzorgen de rest.

 

Werkwijze

We leggen onze afspraken rondom het verzorgen van de salarisadministratie vast in een heldere opdrachtformulering. Hierin staat alle informatie over de door ons te leveren diensten en zijn ook contactgegevens en dergelijke opgenomen. Zo weet u vooraf precies wat u van ons mag verwachten. Voor al onze dienstverlening gelden onze algemene voorwaarden

 

Vervolgens werkt het heel eenvoudig. Elke maand geeft u de mutaties door op de “traditionele” wijze per post, fax of e-mail, of via ons online administratiesysteem. Aan de hand hiervan stellen wij de loonstroken op. U ontvangt deze van ons voor de uitbetaling van de lonen. Als u wilt, kunnen we uw medewerkers ook rechtstreeks een exemplaar toesturen. Overigens kunnen werknemers ook inloggen in (delen van) het administratiesysteem. Bijvoorbeeld om na te kijken hoeveel vakantiegeld er al is opgebouwd.

 

Advies  

Als u personeel in dienst heeft, krijgt u niet alleen te maken met salaris. Misschien wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor vergoedingen (werkkostenregeling). Of u heeft een vraag over een contract. Berkhout & Van Rijn geeft u graag advies. Hierbij kunnen we ook altijd een beroep doen op ons netwerk van specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


© 2021 Copyright BVR Advies