Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Administratiekantoor Zetten | BVR Advies

BVR Advies is het allround administratiekantoor voor Zetten en omstreken. Wij helpen lokale ondernemers en particulieren aan een correcte en up-to-date administratie met maximaal voordeel bij belastingaangiftes. Persoonlijk, betrouwbaar en transparant. Kennis maken? Neem contact op!

Administratiekantoor Zetten | BVR Advies

Meer tijd & minder stress

Het bijhouden van een financiële administratie kost tijd. Kostbare tijd. Tijd die u niet altijd heeft, waardoor u administratieve nummer uitstelt tot het laatste moment. In veel gevallen ziet u dan door de bomen het bos niet meer. Op ons administratiekantoor bij Zetten nemen we daarom graag die taak voor u uit handen. Zodat u zich gewoon weer bezig kunt houden met wat u het liefste doet, zonder u druk te maken over de boekhouding of belastingaangiftes.

Full service administratiekantoor bij Zetten

Berkhout & Van Rijn beschikt over een team van (salaris)administrateurs, accountants en belastingadviseurs. Daarmee is niet alleen uw administratie bij ons in betrouwbare handen, maar stellen we ook rapportages, planningen en begrotingen op of voorzien we u van fiscaal of juridisch advies waarmee u écht weer vooruit kunt. Eén partij voor al uw fiscale en financiële kwesties op het gebied van:

Advies

 

Zelf boekhouden?

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen als het gaat om de financiële administratie, maar wilt u wel boekhouden met de zekerheid van een specialist? Dat snappen we. Met één van onze online boekhoudprogramma’s kunt u daarom gewoon zelf uw administratie voeren, waarbij uw accountant op ons administratiekantoor bij Zetten af en toe even met u meekijkt in het systeem of alles correct en volgens de laatste wet- en regelgeving is ingevuld.

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw onderneming? Wilt u weten hoe wij werken of meteen een afspraak maken voor een kennismaking op ons administratiekantoor bij Zetten? Bel 0488 740 040 of mail naar info@bvradvies.nl voor meer informatie. We zijn gevestigd aan de Hofstede 30 in Lienden, goed bereikbaar via de A15, N233 en N320. U staat zo vaak al binnen een kwartier bij ons op de stoep!

logo King software
logo Exact
logo snelstart