Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Jaarrekening

Berkhout & Van Rijn kan voor u vakkundig de jaarrekening opstellen of uw jaarrekening controleren. Niet alleen is de jaarrekening een wettelijke vereiste, maar het biedt ook een diepgaand inzicht in de financiële positie van uw onderneming.

Jaarrekening

De jaarrekening vormt de financiële blauwdruk van uw bedrijf. Elk aspect van de jaarrekening, van de balans tot de winst- en verliesrekening, geeft cruciale informatie over hoe uw bedrijf presteert. Een correct opgestelde jaarrekening kan potentiële investeerders aantrekken, financiers overtuigen en stakeholders geruststellen over de gezondheid van uw onderneming.

Andere diensten in accountancy

Bekijk ook onze overige accountancy-diensten. Als u meer informatie wilt of vragen heeft voor de adviseurs van Berkhout & Van Rijn, neem dan gerust contact met ons op.

Diepgaand inzicht met uw jaarrekening

Een jaarrekening gaat verder dan cijfers alleen. Het vertelt een verhaal over de financiële reis van uw bedrijf gedurende een jaar. Berkhout & Van Rijn heeft de expertise in huis om te zorgen dat deze jaarrekening niet alleen voldoet aan wettelijke eisen, maar ook inzichtelijk en begrijpelijk is.

Op maat gemaakte jaarrekening

Bij het samenstellen van uw jaarrekening luisteren we naar uw specifieke behoeften. Samen bepalen we welke onderdelen van de jaarrekening voor uw bedrijfssituatie van belang zijn, zodat we een op maat gemaakte jaarrekening kunnen opstellen die volledig aansluit bij uw wensen.

Jaarrekening inclusief accountantsverklaring

De kracht van een jaarrekening wordt versterkt door de bijbehorende accountantsverklaring. Afhankelijk van uw opdracht en behoeften kan dit zijn:

 

logo King software
logo Exact
logo snelstart