Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Omzetbelasting

Berkhout & Van Rijn neemt u graag de periodieke aangifte omzetbelasting uit handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Omzetbelasting

Als ondernemer moet u periodiek – per maand, kwartaal of jaar – aangifte doen voor de omzetbelasting. Deze belasting staat bekend als BTW: belasting over de toegevoegde waarde van een dienst of product. Als ondernemer berekent en factureert u de BTW aan uw klant om deze later weer af te dragen aan de Belastingdienst. Hierbij mag u, in de meeste gevallen, de BTW verrekenen die u zelf heeft betaald bij de aanschaf van goederen of diensten voor uw onderneming.

Welk tarief voor uw product of dienst van toepassing is, is niet altijd even helder. Berkhout & Van Rijn kan u hierin adviseren. Vanzelfsprekend geven we u ook advies over bijvoorbeeld vrijstellingen van omzetbelasting of wanneer u zaken doet in het buitenland.

Andre onderwerpen over belastingaangifte

Neem een kijkje bij onze andere interessante belastingaangifte-onderwerpen en aarzel niet om contact op te nemen met Berkhout & Van Rijn voor verdere informatie of als je vragen hebt voor onze adviseurs. 

logo King software
logo Exact
logo snelstart