Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Vennootschapsbelasting

Bezit u aandelen van een Besloten Vennootschap of een Naamloze Vennootschap? Dan moet u aangifte vennootschapsbelasting doen. Wij ondersteunen u daar graag bij. Neem contact met ons op!

Vennootschapsbelasting

Een besloten of naamloze vennootschap (BV of NV) moet elk boekjaar aangifte doen voor vennootschapsbelasting. Dit geldt ook voor verenigingen en stichtingen met een winstoogmerk. Bij vennootschapsbelasting gaat het om een belasting over de winst van de onderneming.

Berkhout & Van Rijn helpt u graag met de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting. Tevens kunnen wij u adviseren met betrekking tot het aangaan of opheffen van een Fiscale Eenheid.

Wanneer moet u vennootschapsbelasting betalen?

Als ondernemer weet u dat belastingen een belangrijk onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering. Dit geldt zeker voor de vennootschapsbelasting, die van toepassing is op bv’s en nv’s. U betaalt vennootschapsbelasting over de winst die uw onderneming in een jaar maakt. Het is belangrijk om te weten wanneer en hoe u deze belasting moet betalen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een goede voorbereiding en inzicht in uw financiën helpen hierbij. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het nakomen van uw fiscale verplichtingen, zodat u zich kunt blijven richten op het gezond houden van uw bedrijf.

Vpb tarief 2023

Het vennootschapsbelastingtarief is in 2023:
Belastbaar bedrag Tarief
t/m € 200.000 19,0%
meer dan € 200.000 25,8%

 

Andre onderwerpen over belastingaangifte

Bekijk ook onze andere interessante belastingaangifte-onderwerpen. Als u meer informatie wilt of vragen heeft voor onze adviseurs van Berkhout & Van Rijn, neem dan contact met ons op. 

logo King software
logo Exact
logo snelstart