Medewerkers

Robert Berkhout

Robert Berkhout AA

Oprichter / Accountant
Robert Berkhout is een van de oprichters en naamgevers van Berkhout & Van Rijn. Hij werkt sinds 1998 in de accountancy. In dienst van een gerenommeerd Arnhems kantoor leerde hij Paul van Rijn kennen. Samen zetten ze begin 2007 de stap naar een eigen kantoor. Robert houdt zich als Accountant-Administratieconsulent (AA-accountant) vooral bezig met advisering op het brede gebied van accountancy. “Goede, persoonlijke communicatie staat voor mij centraal. Dat is de basis voor wederzijds vertrouwen en een relatie voor lange termijn. Snel reageren op vragen en afspraken nakomen, horen daar voor mij vanzelfsprekend bij.”
Paul van Rijn

Paul van Rijn

Oprichter / Belastingadviseur
Paul van Rijn is een van de oprichters en naamgevers van Berkhout & Van Rijn. Hij werkte als adviseur bij de Belastingdienst en als algemeen fiscalist bij een gerenommeerd Arnhems kantoor. Hier leerde hij Robert Berkhout kennen. Samen zetten ze begin 2007 de stap naar een eigen kantoor. Paul staat klanten vooral bij met deskundig advies op het gebied van financiële planning, begrotingen en herstructurering of overname van een bedrijf. “Hierbij is het heel belangrijk dat je je klanten kent en weet wat er speelt. Die persoonlijke aanpak, daar sta ik voor.”

Arlet van Dingenen

Assistent accountant / vestigingsmanager
Arlet van Dingenen is assistent accountant bij Berkhout & Van Rijn. Zij verzorgt onder meer jaarrekeningen, winstaangiftes en diverse andere belastingaangiftes. Daarnaast adviseert ze klanten over administratieve zaken. “Na mijn opleiding HEAO accountancy heb ik gewerkt als assistent accountant, maar ook in de verkoop en advisering in de grafische industrie. Totaal verschillende beroepen, maar de ervaring komt me goed van pas. Iedere opdracht is anders. Dat houdt mijn werk leerzaam én leuk. De ongedwongen sfeer op kantoor draagt daar trouwens ook aan bij!”
Yvonne van der Geest

Yvonne van der Geest

Salarisadministrateur
Yvonne van der Geest werkt al zeer geruime tijd in de accountancy en sinds 1995 met name in de loonadministratie. Als salarisadministrateur verzorgt zij de loonadministratie voor uiteenlopende bedrijven. Daarmee is zij dé vraagbaak als het gaat om lonen, loonheffing, premieheffing en alles wat hierbij hoort. “Die adviesfunctie maakt mijn werk heel boeiend. Ik hou van het directe contact met klanten en vind het fijn om hen een oplossing te kunnen bieden. Die persoonlijke aanpak zie je ook terug op kantoor. De lijnen zijn kort en er heerst een gezellige werksfeer.”
Deborah Storteboom

Deborah Storteboom

Administratief-secretarieel medewerker
Deborah Storteboom is administratief-secretarieel medewerker bij Berkhout & Van Rijn en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op kantoor. Ze heeft ervaring als secretaresse bij verschillende bedrijven, maar de accountancy is nieuw voor haar. “Als je open staat voor nieuwe dingen, kun je veel leren. Zo ondersteun ik mijn collega’s onder andere bij de afwerking van aangiftes en jaarrekeningen. En ik regel allerlei randzaken op kantoor. Veel verschillende werkzaamheden dus. Die afwisseling is fijn – net als de goede sfeer. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een grapje.”
Mieke Verheijden

Mieke Verheijden

Assistent accountant
Mieke Verheijden heeft een schat aan ervaring als het gaat om administratie en boekhouding. Zij controleert en verwerkt de door klanten aangeleverde gegevens en verzorgt aangiftes inkomstenbelasting voor bedrijven en particulieren. Dat doet ze met passie. “Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dat maakt mijn werk heel afwisselend. Mijn uitdaging? Zorgen dat de klant zijn boekhouding zo compleet mogelijk aanlevert, zodat wij een optimaal product kunnen leveren. Hiervoor houd ik mijn kennis continu op peil. Met plezier, want het is boeiend werken in ons jonge en enthousiaste team.”
Barry Lienden

Barry Evertse

Medewerker loonadministratie
Barry Evertse is medewerker loonadministratie bij Berkhout & van Rijn. Hij verwerkt de loonadministratie en aangiftes inkomstenbelasting van diverse klanten. "De afwisseling in de werkzaamheden en de verschillende klanten maken het werk interessant. Het is een prettig team om in te werken, professioneel waar nodig, informeel waar mogelijk".
Nel Lienden

Nel van Ommeren

Administratief medewerker
Nel van Ommeren werkt sinds 1973 aan het verwerken van administraties en het opmaken van de jaarcijfers van kleine en grote bedrijven. "Wat mij drijft? Het werken met cijfers, mijn collega’s en de uitdaging om nieuwe kennis op te doen. Het contact met klanten en voor hen een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken."
Roy Duiven

Roy Ederveen

Assistent accountant
Roy Ederveen heeft gewerkt voor diverse administratie- en accountantskantoren. Als assistent accountant verwerkt hij de administraties en aangiftes omzetbelasting voor diverse cliënten.
© 2021 Copyright BVR Advies