Beoordeeld met 5,0 - Google reviews
Meer dan 750 bedrijven gingen u voor
Ruim 4000 fiscale aangiftes per jaar
Meer dan 16 jaar ervaring

Hulp nodig bij de belastingaangifte?

Ieder jaar is het weer zover: u moet belastingaangifte doen. U doet namelijk aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting of bijvoorbeeld dividendbelasting. Ongeacht of u nu particulier of ondernemer bent. Zeker met de continu veranderende wet- en regelgeving, kan dat best lastig zijn. U heeft dan hulp nodig bij de belastingaangifte om er het maximale uit te halen.

En daar helpen we u graag bij.

Voor alle soorten belastingen

Onze belastingadviseurs helpen u graag een maximale belastingbesparing te realiseren – uiteraard binnen de geldende richtlijnen en uw fiscale mogelijkheden. Heeft u ook hulp nodig bij de belastingaangifte? Dan kunt u bij BVR terecht voor de volgende belastingaangiftes:

  • Inkomstenbelasting

Iedereen in Nederland doet aangifte inkomstenbelasting. Als u in loondienst bent, betaalt u (of eigenlijk uw werkgever) loonbelasting. Maar voor ondernemers werkt dat net even anders. Iets ingewikkelder. Wij helpen stellen graag een winst- en verliesrekening op, checken of u ondernemer voor de inkomstenbelasting bent en gaan na voor welke aftrekposten u allemaal in aanmerking komt.

Tip: Lees ook Hoeveel inkomstenbelasting moet ik betalen als ondernemer?

  • Loonbelasting

Voor de loonbelasting doet u als werkgever aangifte loonheffing. Elke maand of elke 4 weken houdt u de loonbelasting, sociale premies en volksverzekeringen in op het loon van uw werknemers en draagt u deze af aan de Belastingdienst. Dat schiet er nog wel eens bij in – of u betaalt niet het juiste bedrag. Dat kan al snel een flinke boete opleveren. Wij nemen die zorgen graag voor u uit handen.

Tip: Lees ook Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

  • Omzetbelasting

Ondernemers dragen ook omzetbelasting af. Beter bekend als btw. De meeste ondernemers doen hiervoor om de 3 maanden btw-aangifte. Zeker ZZP’ers vergeten dat nog wel eens en krijgen dan een boete. Maar het gaat ook wel eens mis wanneer u zaken doet in het buitenland; er gelden dan immers andere regels. Een boekhouder van BVR doet uw aangiftes altijd op tijd én voorziet u van praktisch advies.

  • Vennootschapsbelasting

Heeft u een bv of nv? Dan moet u jaarlijks vennootschapsbelasting betalen over het boekjaar. Dat is de belasting die wordt geheven over de belastbare winst van de onderneming in kwestie. Met het afschrijven van goederen, investeringsaftrek en fiscale reserves proberen we die belastbare winst te drukken en zo uw vennootschapsbelasting te verminderen. We kijken graag naar uw mogelijkheden.

Tip: Lees ook Wanneer moet ik vennootschapsbelasting betalen?

  • Dividendbelasting

Een vennootschap die dividend uitkeert aan haar aandeelhouders, is verplicht om daarover 15% dividendbelasting in te houden en te betalen aan de Belastingdienst. Als vennootschap bent u daarna klaar, maar als aandeelhouder moet u over het dividend nog belasting betalen. We bekijken graag of u dat kunt verrekenen met de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

  • Schenk- en erfbelasting

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte in het geval van schenkingen of een erfenis? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We gaan graag voor u na wat fiscaal gezien de meest aantrekkelijke opties zijn en van welke vrijstellingen u (mogelijk) gebruikt kunt maken. Op die manier betaalt de ontvanger minimale schenk- en erfbelasting en behoudt de erfenis of schenking zoveel mogelijk waarde. Wel zo fijn.

Zo werken wij

U heeft hulp nodig bij de belastingaangifte. Om u daarbij te kunnen helpen, bekijken we eerst wat uw vraag precies is. Vervolgens stellen we een heldere opdrachtformulering op, zodat u vooraf weet wat u van ons kan en mag verwachten. Daarna brengen we uw situatie zorgvuldig in kaart en voorzien we u van praktisch advies óf we regelen de aangifte direct digitaal vanuit ons automatiseringssysteem. Uiteraard gecompleteerd door een volledige documentatie voor als de Belastingdienst een controle uitvoert.

Ook hulp nodig bij de belasting aangifte?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze belastingadviseurs. We helpen u graag verder.

Ontvang onze nieuwsbrief met fiscale tips

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo King software
logo Exact
logo snelstart